Козівську громаду відвідав Посол Республіки Узбекистан Алішер Курманов

  • 1656

   В рамках офіційного ознайомчого візиту до Тернопільської області Козівську громаду відвідав Посол Республіки Узбекистан Алішер Курманов. Дипломат цікавився роботою аграрних потужностей на Тернопільщині.

   Козівський селищний голова Сергій Добалюк, перший заступник голови Вадим Щеглов зустрілися з Послом під час візиту на молочно-товарну ферму у с.Теофіпілка Козівської громади.

   В роботі зустрічі взяли участь народні депутати Іван Чайківський, Степан Чернявський, заступник голови Тернопільської облради Володимир Болєщук, представник Міжнародної Торгової Палати Тарас Демкура.

    «Наша молода громада на шляху розвитку, тому ми відкриті до співпраці та інвестицій. Працюємо над створенням сприятливого інвестиційного мікроклімату. Ми готові формувати тісний канал співпраці бізнесу, інвестицій, органів самоврядування. Будуть надходження в бюджет - будуть ресурси і для ремонту доріг, покращення інфраструктури, розвитку різних галузей. Щиро радий візиту пана Посла до нашої громади», -  зазначив під час зустрічі Сергій Добалюк.

 Фото без опису  Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису