На комісії з питань захисту прав дитини розглянули питання доцільності позбавлення батьківських прав матері щодо малолітнього сина

  • 846

     Засідання комісії провів начальник служби у справах дітейт Козівської селищної ради Іван Гладчук. У роботі засідання взяли участь члени комісії Марія Озерянська, Дмитро Барилко, Ірина Іваник, Марія Іваніцька, Василь Чабан, Оксана Марцишин, Ігор Скобляк, Наталя Вітрова, представник служби у справах дітей Козівської селищної ради Олена Сута, представник служби у справах дітей Тернопільської РДА Наталія Клюха, староста села Плотича Іван Грицюк.

      Розглянули заяву щодо надання висновку органу опіки і піклування про доцільність позбавлення батьківських прав матері щодо дитини та підготовки відповідної позовної заяви до суду.

    На засіданні була присутня заявник, яка готова взяти під опіку дитину. В ході засідання обговорили всі важливі питання, які стосуються майбутнього дитини – шкільної освіти, психологічного здоров’я, спілкування з матір’ю.

   Шляхом голосування було прийняте рішення задовільнити вимоги заявника та передати справу на подальший розгляд виконавчого комітету та підготувати позовну заяву до суду.

Фото без опису