Щодо змін в організації виплат пенсій та грошової допомоги

  • 1049

   Заступник селищного голови з питань роботи виконавчих органів ради Михайло Простяк провів робочу зустріч стосовно змін в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги мешканцям громади.

  У зустрічі взяли участь представники банківських установ, Ірина Пашковська («Приватбанк»), Михайло Безкоровайний (банк «Аваль»), Ірина Бабій («Ощадбанк»), представник Козівського відділу Головного управління Пенсійного Фонду України в Тернопільській області Павло Беднарський.

   Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2021 року №277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України», Пенсійний фонд України проводитиме конкурс для відбору організацій, які здійснюватимуть виплату і доставку пенсій та грошової допомоги. Визначено категорії громадян, які отримуватимуть пенсії та грошову допомогу за місцем фактичного проживання. Інші категорії пенсіонерів , до 1.09.2021 року повинні обрати один із уповноважених банків для здійснення подальшої виплати пенсій.

   Про ці та інші питання говорили на зустрічі.

Фото без опису