Розпорядження про скликання п’ятої сесії Козівської селищної ради восьмого скликання

  • 601

 від 21 травня  2021 року                                                                                   № 91

 

Про скликання п’ятої сесії  Козівської селищної ради восьмого скликання

 

Керуючись пунктом 8) частини 4 статті 42, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Козівської селищної ради восьмого скликання:

1. Скликати  п’яту сесію Козівської селищної ради восьмого скликання   31 травня 2021 року о 10 год 00 хв. в приміщенні актового залу Козівської початкової спеціалізованої школи мистецтв за адресою: вул. Грушевського, 34 в смт Козова.

 

2. На розгляд п’ятої сесії Козівської селищної ради восьмого скликання передбачається винести такі питання:

2.1. Про затвердження Положення про оренду комунального майна Козівської селищної ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна.

2.2. Про внесення змін в рішення Козівської селищної ради від 27.04.2021 року №377 «Про закріплення майна на праві оперативного управління частини приміщення по вулиці Дорошенка, будинок 3, смт Козова».

2.3. Про надання КНП «Козівська  центральна районна лікарня Козівської селищної ради» дозволу на створення відділення паліативної допомоги.

2.4. Про звернення депутатів Козівської селищної ради VIII скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо необхідності врегулювання законодавчих актів у сфері проходження строкової служби в лавах Збройних Сил України.

2.5. Про звернення депутатів Козівської селищної ради VIII скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо необхідності скасування змін в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України.

2.6. Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 23.03.2021 р.№232 «Програму розвитку сільських територій Козівської територіальної громади на 2021-2025 роки».

2.7. Земельні питання.

2.8. Інші питання поточної роботи.

 

3. Відділу організаційно-виконавчої роботи селищної ради забезпечити повідомлення депутатів селищної ради, керівників комунальних установ, організацій, підприємств селищної ради, представників засобів масової інформації про час і місце проведення сесії селищної ради.

         

 

Козівський селищний голова                                       Сергій ДОБАЛЮК

 

Фото без опису