Підсумки позачергового засідання виконавчого комітету 13 травня

  • 1462

 Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Козівської селищної ради. Учасники виконкому опрацювали близько 10 питань порядку денного:

  • затвердили План заходів щодо складання прогнозу селищного бюджету на 2022-2024 роки, з яким ознайомила присутніх представник фінансового відділу Любов Солтис.
  • з питань про присвоєння адреси об’єктам нерухомого майна інформував начальник відділу містобудування та архітектури Ярослав Адамів. Він також ознайомив присутніх з зверненням Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану щодо надання дозволу на облаштування пам’ятного знаку про війну в Афганістані по вул.Грушевського, та запропонував відповідний проєкт рішення на розгляд виконавчого комітету.
  • про проєкт змін до Програми розвитку сільських територій Козівської громади на 2021-2025 роки інформував заступник селищного голови Роман Солтис. У селищну раду надійшло більше 10 заяв щодо підтримки у сфері сільськогосподарської діяльності в рамках спільного проєкту уряду Швеції та ПРООН в Україні під назвою "Стимулювання малого сімейного бізнесу в сільській місцевості на основі кластерної моделі партнерства під брендом "Щедре Опілля". Підтримка сільських господарств стимулюватиме зайнятість сільського населення, забезпечить ефективний розвиток дрібного підприємництва.
  • шляхом голосування члени виконавчого комітету внесли зміни в персональний склад комісії з питань захисту прав дитини, ввівши в комісію начальника Служби у справах дітей Івана Гладчука. Він також запропонував виконавчому комітету проєкт щодо надання дозволу на проведення благодійного ярмарку для збору коштів на лікування Арсена Бориса зі Скалата(у хлопчика рідкісне захворювання, на ліки від якого потрібно близько 2,3 млн доларів). Ярмарок проведуть 30 травня, напередодні Дня захисту дітей. Перший заступник селищного голови Вадим Щеглов запропонував долучитися селищній раді та зібрати кошти на лікування.

  З усіх опрацьованих питань прийняті ствердні рішення.

Фото без опису