Підсумки засідання четвертої сесії Козівської селищної ради 12 травня

  • 1668

   За результатами позачергового засідання четвертої сесії Козівської селищної ради восьмого скликання депутати опрацювали такі основні питання порядку денного:

 • про затвердження детального плану частини території по зміні цільового призначення земельних ділянок в Козові для будівництва комплексу мобільних бетонного та асфальтобетонного заводів інформував інспектор відділу містобудування та архітектури Василь Пильнюк. На засіданні був присутній  представник фірми «Онур» Сергій Турчин, який відповів на питання, які цікавили селищного голову Сергія Добалюка та депутатів.

 • шляхом голосування депутати затвердили на посаді старости сіл Конюхи, Заберізки, Залісся Ольгу Потурняк, і внесли відповідні доповнення у склад виконавчого комітету Козівської селищної ради.

 • з питань про затвердження робочих проектів «Капітальний ремонт тротуару (ділянка від вул. Герети №46 до вул. Б.Хмельницького №42)» та «Поточно середній ремонт вул. М.Грушевського (ділянка від будинку №26 до будинку №16)» в Козові депутатів ознайомив заступник селищного голови Михайло Простяк. Як зазначив селищний голова Сергій Добалюк, обидва об’єкти потребують ремонту, і є важливими для інфраструктури Козови.

 • з земельних питань щодо затвердження технічної документації та передачі в оренду земельних ділянок інформувала начальник земельного відділу Леся Козіцка.

 • депутати обговорили проєкт рішення щодо регуляторних актів про місцеві податки і збори на території Козівської громади, з інформацією про які ознайомила інспектор відділу бухгалтерського обліку Марія Гох.

   З усіх питань прийняті схвальні рішення

 

Фото без опису