Розпорядження про скликання позачергового засідання четвертої сесії Козівської селищної ради восьмого скликання

  • 537

від 11  травня  2021 року                                                                                №80

 

 

   Керуючись пунктом 8) частини 4 статті 42, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  скликати позачергове засідання четвертої  сесії Козівської селищної ради восьмого скликання 12 травня 2021 року о 10 год 30 хв. в приміщенні залу засідань адмінбудинку Козівської селищної ради за адресою: вул.Грушевського, 38 в смт. Козова. 

На розгляд позачергового засідання четвертої сесії Козівської селищної ради восьмого скликання передбачається винести такі питання:

  1. Про затвердження детального плану частини території по зміні цільового призначення земельних ділянок в смт Козова для будівництва комплексу мобільних бетонного, асфальтобетонного заводів та будівель для забезпечення їх функціонування.
  2. Про затвердження старости сіл Конюхи, Залісся, Заберізки.
  3. Про внесення доповнень в персональний склад виконавчого комітету Козівської селищної ради.
  4. Про затвердження робочого проекту «Капітальний ремонт тротуару (ділянка від вул. Герети №46 до вул. Б.Хмельницького №42) в           смт Козова Тернопільського р-ну, Тернопільської обл.».
  5. Про затвердження робочого проекту «Поточно середній ремонт вул. М.Грушевського ( ділянка від будинку №26 до будинку №16) в               смт Козова Тернопільського р-ну, Тернопільської обл.».
  6. Про надання згоди на прийняття державного майна.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації частини земель Козівської селищної ради в межах вулиці «Подільська».
  8. Про розгляд звернення ТзОВ «Тернопільавтотранс 16100».
  9. Про передачу в оренду гр. гр. Бойко І.А та Зарембі О.Я земельної ділянки по вул. Грушевського,12 в смт Козова.
  10. Про початок процедури розгляду та прийняття рішень сесії селищної ради, як проектів регуляторних актів про місцеві податки і збори на території Козівської селищної територіальної громади.

 

 

Козівський селищний голова                            Сергій ДОБАЛЮК

Фото без опису