Рішення виконавчого комітету Козівської селищної ради сьомого скликання від 17.01.2019 року №5 "Про встановлення тарифів на виробництво та постачання теплової енергії виробленої на установках з використанням нетрадиційних або поновлювальних джерел

  • 865

   Розглянувши та обговоривши подання товариства з обмеженою відповідальністю «Енергосервісна компанія Біо-Тепло» від 27.12.2018 р. № 15 вх. № 855/3-06 щодо затвердження тарифів на виробництво та постачання теплової енергії виробленої на установках з використанням нетрадиційних або поновлювальних джерел енергії для котельні Козівської центральної районної комунальної лікарні по вул. Зелена, 19 в смт Козова, роз’яснення Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 11.12.2017 р. № 7/10-13596, на виконання вимог  Закону України «Про житлово-комунальні послуги», абзацу 4 ст. 20 Закону України «Про теплопостачання» та Постанови Кабінету міністрів України «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» № 869 від 01.06.2011 р. , враховуючи середньозважені тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, її транспортування та постачання, затверджені Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України 26.12.2018р., керуючись  п. 2 ст. 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Козівської селищної ради

                                                   В И Р І Ш И В :

  1. Встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Енергосервісна компанія Біо-Тепло» тариф на виробництво та постачання теплової енергії виробленої на установках з використанням нетрадиційних або поновлювальних джерел енергії для котельні Козівської центральної районної комунальної лікарні по вул. Зелена, 19 в смт Козова Козівського району Тернопільської області на рівні 90% від середньозваженого тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, що становить -  1572,62 грн за 1 Гкал (без ПДВ).

 

2. Доручити секретарю виконавчого комітету селищної ради Руденко Х.Ю. дане рішення оприлюднити на офіційному веб-сайті Козівської селищної ради та в районній газеті  «Вільне слово».

 

3. Контроль за виконанням  рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчого комітету Михайліва М.П.

 

                               Козівський

                         селищний  голова                                          Адамів Я.Б.