Щодо продажу автостанції та АТП

  • 1577

   Уже кілька днів в групах соцмереж, які стосуються Козівської громади, точаться гострі дискусії з приводу нібито продажу автостанції та колишнього АТП в Козові.

   З огляду на це, хочемо надати офіційну відповідь, аби зупинити потік неправдивої інформації, яка компрометує діяльність органів самоврядування.

    Обидва об’єкти уже тривалий час знаходяться у приватній власності.

   Будівля автостанції є власністю ТОВ «Тернопільавтотранс» (Бутрин Л.В.). На землю площею 20 соток під  автостанцією вищезгадана фірма має  акт на право постійного користування землею, який виданий ще у 2000-х роках.

   Що стосується об’єкта ПРАТ «Козівське автотранспортне підприємство», тут ситуація дещо інша. Власник – Безкоровайний В.П. Земельна ділянка площею 1,3503 га сформована 26.07.2017 року, є документ, який це підтверджує. Договори на оренду землі відсутні. Уся діяльність підприємця Безкоровайного В.П.(така як ліцензія, погодження на перевезення) перебувала в компетенції колишньої адміністрації. З 2017 року борг за несплату податку на оренду землі становить близько 263 тис грн. Неодноразово представники селищної ради намагалися вийти з ним на контакт, проте реакції не отримали. Зараз юристи селищної ради готують документи, аби в судовому порядку вирішити даний конфлікт по сплаті боргу. Приміщення АТП залишається за власником.

   Таким чином, Козівська селищна рада не несе відповідальності за дії, які вчиняються стосовно даних об’єктів.

   Просимо не розповсюджувати у соцмережах та інших інформаційних платформах неправдиву інформацію.

Фото без опису