Повідомлення про оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту документу державного планування

  • 1104
  1. Повна назва документа державного планування та стислий зміст:

     Проект «Детальний план частини території по зміні цільового призначення земельних ділянок в смт. Козова для будівництва комплексу мобільних бетонного, асфальтобетонного заводів та будівель для забезпечення їх функціонування», розроблений з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення територій, визначення параметрів забудови земельної ділянки, на якій планується розмістити комплексу мобільних бетонного, асфальтобетонного заводів та будівель для забезпечення їх функціонування, визначення планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами. При цьому враховано раціональне розташування об’єктів нового будівництва та можливість здійснення їх інженерного забезпечення в межах території, що розглядається Детальним планом.

          Асфальтозмішувальний завод призначений для виробництва високоякісної асфальтної суміші відповідно до технологічного процесу і рецептури, за якістю та складом відповідно до діючих стандартів.

          Асфальтобетонний завод створений для роботи з новими технологічними досягненнями, з можливістю додати додаткові набори та обладнання для виробництва теплих сумішей.

         В проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території  ділянок 1- 1,9500га та 2- 1,9425га . Детальний план розроблений в межах населеного пункту смт.Козова.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Козівська селищна рада Тернопільської області.

 

       3. Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) Дата початку та строки здійснення процедури:

відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту детального плану території відбуватиметься з дня його оприлюднення на офіційному сайті Козівської селищної ради (https://kozova-rada.gov.ua/ ) та виходу публікації в газеті, а саме з 02.04.2021р. до 03.05.2021р.

б) Способи участі громадськості:

громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки та проекту детального плану території. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або мотивовано їх відхиляє.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

Громадські слухання відбудуться 04.05.2021р. о 11:00 год, за адресою: Тернопільська обл.., смт. Козова, вул. Грушевського, стадіон.

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

         Козівська селищна рада за адресою: 47600, Тернопільська обл., Тернопільський р-н, смт. Козова, вул. Грушевського, 38, тел.: 03547-21647.

Відповідальна особа – Добалюк Сергій Володимирович.

ґ) Орган, до якого подаються зауваження та  пропозиції:

         Козівська селищна рада за адресою: 47600, Тернопільська обл., Тернопільський р-н, смт. Козова, вул. Грушевського, 38, тел.: 03547-21647, е-mail: kozova.sel.rada@ukr.net

 

Зауваження та пропозиції подаються у межах строку проведення громадського обговорення з 02.04.2021р. до 03.05.2021р.

 

д) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: офіційні веб-сайти: Управління  екології та природних ресурсів Тернопільської облдержадміністрації  (https://ecoternopil.gov.ua/), Управління  охорони здоровя Тернопільської  облдержадміністрації ( https://uozter.gov.ua/), Козівська селищна рада (https://kozova-rada.gov.ua/ ).

 

       4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Підстав для здійснення оцінки транскордонного впливу на довкілля немає.

 

 

Козівський селищний голова                            Добалюк Сергій Володимирович

Звіт про стратегічну екологічну оцінку детального плану території по зміні цільового призначення земельних ділянок в смт. Козова для будівництва комплексу мобільних бетонного, асфальтобетонного заводів та будівель для забезпечення їх функціонування

Фото без опису