У Козівській громаді відкрили сучасну амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

  • 1653

   На відкритті були присутні голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш, начальник управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА Ольга Ярмоленко, голова Тернопільської райдержадміністрації Ярослав Матвійчук, заступник голови Микола Михайлів, Козівський селищний голова Сергій Добалюк, заступник селищного голови Роман Солтис, керівник Центру первинної медико-санітарної допомого Козівської селищної ради Зоряна Пончко, представники фірми, яка займалася будівництвом амбулаторії.

   До здачі в експлуатацію амбулаторію в с.Городище готували близько 2 років. Вартість проектно-кошторисної документації на будівництво та оснащення амбулаторії( включаючи технічне обладнання та транспорт) сягає близько 8 млн грн, з яких на співфінансування з місцевого бюджету колишнього Козівського району витрачено в межах 800 тис грн.

  Об’єкт зможе покрити потреби в медичних послугах мешканців с.Городище та навколишніх сіл Плотича та Великий Ходачків.

   Завдяки плідній співпраці та сприянню керівництва Козівської громади з обласною та районною адміністрацією вдалося пришвидшити процес відкриття амбулаторії.

  «Це важлива подія для нашої громади. Близько 2 тис мешканців зможуть отримувати якісні , оперативні медичні послуги без потреби їхати в Козову чи Тернопіль. Адже амбулаторія оснащена необхідною апаратурою, є в наявності новий автомобіль. Здоров’я сьогодні у пріоритеті, тому розвиток медичної сфери в громаді - вагома ланка нашої діяльності», - зазначив Сергій Добалюк.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису