Підсумки чергового засідання третьої сесії Козівської селищної ради 23 березня.

  • 2017

 

 Відбулося чергове завдання сесії Козівськоі селищної ради. Депутати опрацювали близько 135 питань.
•    В зв’язку із затвердженням старостою сіл Дибще та Козівка, припинили депутатські повноваження Івана Шкільного. Натомість депутатські повноваження буде виконувати депутат Зіна Лучка.
•    Шляхом голосування затвердили старостою села Вівся Марію Колодніцьку.
•    У власність Козівської громади перейшли заклади дошкільної освіти сіл Вівся, Вікторівка, Геленки, Городище, Дибще, Золота Слобода, Кальне, Козівка, Конюхи, Криве, Плотича, Олесине, Потік, Теофіпілка, Ценів, Щепанів, заклади дошкільної освіти смт.Козова «Ромашка» та «Сонечко», Вибудівський заклад загальної середньої освіти І ступеня, Будинок дитячої та юнацької творчості Козівськоі селищної ради, дитячий парк «Лісова пісня», Козівський краєзнавчий музей. Відповідно депутати затвердили зміну засновника, назви та Статут у новій редакції цих закладів.
•    Про програму сприяння поліції у підвищенні рівня безпеки громадян на території Козівської громади Тернопільської області на 2021-2023 роки інформував начальник Бережанського відділу поліції ГУ України в Тернопільській області Артем Колодій. Він розповів, на що буде спрямована програма. Детально зупинився на створенні поліцейської станції в с.Плотича Козівської громади, пояснив, які переваги цієї станції у майбутньому.
•    Про програму розвитку сільських територій Козівської громади на 2021-2025 роки інформував представник проєку «Підтримка зайнятості у сільській місцевості, що постраждала від пандемії COVID-19 через розвиток малого сімейного бізнесу під брендом «Щедре Опілля» Василь Мартюк. Він зазначив, що програма передбачає широкий спектр заходів для розвитку та підтримки бажаючих займатися запропонованими напрямками рослинництва та ягідництва. 
•    Депутати також розглянули великий блок земельних питань, які попередньо були опрацьовані на засіданні комісії.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису