Приватні інвестиції у сільському господарстві

  • 671

Фото без опису

Питання вигідного і перспективного інвестування завжди актуальне. І багато компаній, так само як і приватні інвестори постійно моніторять ринок, прагнучи знайти альтернативні можливості вкладення коштів, які здатні дати стабільний грошовий потік. Серед інших гідних варіантів аграрно-промисловий комплекс, на думку фахівців, однозначно заслуговує на увагу. Тому варто вивчити ті можливості, які відкривають інвестиції в сільське господарство.

Саме тому 16.03.2021 року в.о. начальника відділу Козівське бюро правової допомоги Пекар Оксана провела захід на тему: «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» для працівників Козівської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

Під час зустрічі було обговорено перспективи інвестування, ключові фактори, які безпосередньо впливають на перспективу розвитку агропромислового комплексу, з чого варто почати та інше..

На завершення заходу присутнім надано вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили та заповнено анкету учасника право просвітницького заходу.