Подбайте про безпеку

  • 636

      

Якщо нам хочеться жити, але ми не проживаємо кожну мить, то це тому, що ми не зробили свідомий вибір на користь життя.
        Люди! Ви маєте зрозуміти одну річ. В цей непростий час кожен має зробити такий вибір.
        Вибір бути СВІДОМИМ. Свідомим громадянином.
        Просто свідомою людиною, якій притаманний інстинкт самозбереження.
Адже від того, чи ви дотримуєтесь карантину залежить і ваше життя, і тих, хто поруч. Від вас залежить, чи зможете ви через місяць пригорнути кохану, взяти на руки дитину, обійняти батьків, насолодитись спілкуванням з друзями?
         Щоб мати своє завтра – нині подбайте про свою безпеку!
Маєте бути здоровими, пережити усі важкі часи наступу коронавірусу, разом з тим захищаючи від інфікування усіх, хто довкола. Захищаючи найцінніше в державі – її громадян. Як бачимо зі статистики в області, COVID-19 не питається віку, захворіло багато не лише літніх людей, а й дітей та молоді.
         Зараз працівники Фонду соціального страхування в області допомагають фінансово пережити скрутні часи тим, хто захворів чи був контактний. Бо знаємо, як важко протистояти недузі. З якою самопожертвою лікарі, волонтери не лише у світі – у нашій області - щодня наражаючись на небезпеку, рятують чиєсь життя.
          Ви знаєте, який рахунок жертв коронавірусу сьогодні?
Зараз хтось у важкому стані саме через те, що інфікована людина не дотримувалась карантину і цей вірус з величезною швидкістю почав відбирати людські життя. Найстрашніше – це втратити найближчих…
          Тому при можливості будьте вдома. Дотримуйтесь карантинних вимог, використовуйте засоби індивідуального захисту. Живіть. І допоможіть вижити і не захворіти іншим.
          Наша спільна дія, наш спільний заклик -
          Зробіть свідомий вибір на користь життя!

Фото без опису