Розпорядження про скликання четвертого засідання третьої сесії Козівської селищної ради восьмого скликання

  • 654

 

від 12 березня 2021 року                                                                                               № 38

 

Керуючись пунктом 8) частини 4 статті 42, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати четверте засідання третьої сесії Козівської селищної ради восьмого скликання 23 березня 2021 року о 10 год 00 хв. в приміщенні актового залу Школи мистецтв               вул. Грушевського, 34 в смт Козова.

На розгляд четвертого засідання третьої сесії Козівської селищної ради восьмого скликання передбачається винести такі питання:

 

  1. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності Козівської селищної ради.
  2. Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника закладу культури.
  3. Про зміну засновника, назви та затвердження Статутів (у новій редакції) закладів дошкільної освіти Козівської селищної ради.
  4. Про зміну засновника, назви та затвердження Статутів (у новій редакції) закладів позашкільної освіти Козівської селищної ради.
  5. Про затвердження інформаційних та технологічних карток з надання адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг Козівської селищної ради.
  6. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг у сфері державної реєстрації, що надаються відділом державної реєстрації Козівської селищної ради.
  7. Про затвердження передавальних актів та визнання балансоутримувачами комунального майна Козівської територіальної громади, комунальних установ, організацій та закладів засновниками яких є Козівська селищна рада.
  8. Про припинення дії договору оренди нежитлового приміщення по вул. Дорошенка,3 з управлінням соціального захисту населення Козівської РДА.
  9. Про припинення дії договору оренди нежитлового приміщення по вул. Грушевського, 56А з ФСТ «Колос»
  10. Про Програму сприяння поліції у підвищенні рівня безпеки громадян на території Козівської територіальної громади Тернопільської області на 2021-2023 роки».
  11. Земельні питання.
  12. Інші питання поточної роботи.
  13. Різне.

 

Козівський селищний голова                                         Сергій ДОБАЛЮК