В Козівській громаді проведуть масштабну реконструкцію паркової алеї та шкільного спортзалу

  • 2120

В рамках робочого візиту Козівський селищний голова Сергій Добалюк зустрівся з депутатом Верховної Ради України від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Іваном Чайківським.

Причиною зустрічі став майбутній проєкт реконструкції паркової алеї в селищі цукровиків.

З ініціативи депутатської групи на реалізацію проєкту планується отримати 1400000 грн субвенцій з Фонду соціально-економічного розвитку, відповідно Козівська громада долучиться по співфінансуванні в сумі 140 000 грн. 

«Плануємо зробити повну реконструкцію паркової алеї. Сьогодні вона в неналежному стані. В першу чергу покладемо бруківку, потрібно встановити паркові лавочки та освітлення, зайнятися озелененням - почистити ті дерева, які вже ростуть, та насадити ще декоративні рослини. В проєкт входить також ремонт прилеглих до алеї доріжок. Паркова алея – ізюминка району «цукрового заводу», маєм намір завершити реконструкцію до осені», - зазначив Сергій Добалюк

«Мусимо підтримати ініціативи молодих керівників, щоб люди хотіли тут жити, створювати сім’ї, будувати бізнес. Політична сила «ЗА МАЙБУТНЄ» буде робити все, щоб українці почувалися господарями на своїй землі», - акцентував Іван Чайківський.

Селищний голова Сергій Добалюк, перший заступник Вадим Щеглов, секретар селищної ради Дмитро Барилко разом з гостями громади відвідали Козівську школу №2, поспілкувалися з директором Миколою Максимівом. В школі є гостра необхідність капітального ремонту спортивного залу. Сьогодні підлога спортзалу в аварійному стані. 

З Фонду соціально-економічного розвитку на ремонт спортзалу громада отримає близько 800 тис грн, і долучиться по співфінансуванні в сумі 80 тис грн.

Таким чином, у школярів з’явиться можливість займатися фізкультурою, розвивати фізичне здоров’я, проводити різноманітні заходи у новому спортивному залі. 


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису