Підсумки позачергового засідання виконавчого комітету 11 березня

  • 1218

    Завершилося позачергове засідання виконавчого комітету Козівської селищної ради під керівництвом голови Сергія Добалюка. У засіданні взяли участь перший заступник голови Вадим Щеглов, заступник голови Роман Солтис, секретар селищної ради Дмитро Барилко, секретар виконкому Світлана Смерека, члени виконавчого комітету - старости сіл громади, запрошені. 

   На засіданні опрацювали два питання. Про необхідність реорганізації фельшерсько-акушерських пунктів у медичні пункти тимчасового базування та зміну структури Центру первинної медико-санітарної допомоги Козівської селищної ради інформувала керівник Зоряна Пончко. Вона пояснила необхідність цих дій, яка пов’язана з новими вимогами Національної служби здоров’я щодо державних будівельних норм, яким не відповідають ФАПи та амбулаторії. Проте амбулаторії до 1 квітня будуть облаштовані відповідними засобами та отримають експертний висновок, а процес облаштування ФАПів значно складніший, і потребує більше часу на реалізацію. Прийняте схвальне рішення з даного питання.

   Про продовження терміну дії ордера на видалення зелених насаджень від 26 квітня 2017р. до 31 грудня 2021 року інформувала інспектор відділу містобудування та архітектури Інна Ферц.

   По завершення виконкому селищний голова Сергій Добалюк провів нараду з старостами. В першу чергу обговорили весняні роботи по благоустрою сіл громади. Старости повідомили, які технічні засоби та людські ресурси є та що необхідно доповнити.

   Селищний голова дав доручення старостам надати повну інформацію щодо вуличного освітлення, а також щодо наявності та стану дитячих майданчиків по селах громади.

  Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису