Попередження щодо підземних кабельних ліній зв'язку

  • 1561

Попередження

Про те, що по території смт.Козова проходять підземні кабельні лінії зв’язку.
Вздовж кабельних ліній встановлена охоронна зона, межа якої простягається на відстані два метри по обидва боки від кожної лінії зв’язку., і в якій без дозволу і присутності представника підрозділу ТОВ «Атраком» категорично заборонено проведення будь-яких земляних, монтажних та інших робіт, пов’язаних з розкопуванням грунту, складуванням матеріалів, а також посадка дерев та кущів.


Точне місцезнаходження кабелів зв’язку та межі охоронних зон визначає тільки представник підрозділу ТОВ «Атраком», що обслуговує ці лінії.


Проведення будь-яких земляних робіт поблизу охоронної зони кабельної лінії зв’язку повинно проводитися тільки після узгодження з відповідним підрозділом ТОВ «Атраком».
По підземних кабельних лініях зв’язку організовані цифрові потоки операторів зв’язку та служб екстреної допомоги, міжміськогог та міжрайонного зв’язку, ведуться передачі програм радіо та телебачення, фотокопій газет та журналів.. Канали, організовані по кабелях зв’язку, використовуються для потреб оборони та безпеки держави.
Пошкодження кабельних ліній зв’язку призводить не тільки до значних матеріальних збитків, а також до збитків, заподіяних обороні та безпеці нашої країни.


Пам’ятайте, що проведення неузгоджених робіт призводить до пошкодження кабельних ліній зв’язку!


Порушники Правил охорони ліній зв’язку, а також особи, винні у пошкодженні кабельних ліній, несуть відповідльність згідно із законодавством України і відшкодовують заподіяні збитки, згідно статті 360 Кримінального Кодексу України.


Не допускайте пошкодження кабельних ліній зв’язку!


Для погодження і отримання письмового Дозволу на проведення робіт, а також щоб викликати представника власника ліній зв’язку для контролю за роботами, Вам потрібно звернутися до представництва ТОВ «Атраком»за адресою: м.Тернопіль, вул.Коперника, 16, або за телефоном (0352)22-00-22, (067) 405-42-85.

01601 Україна, м.Київ, вул.Мечникова, 3, оф.307, поверх 3, тел. (044)594-68-64, факс +38044 594 68 67. www.atracom.com.ua, e-mail: info@atracom.com.ua
Фото без опису