Позачергове засідання виконавчого комітету 25 лютого

  • 1144

  Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Козівської селищної ради за участі селищного голови Сергія Добалюка, секретаря селищної ради Дмитра Барилка, секретаря виконкому Світлани Смереки, заступника селищного голови Романа Солтиса, працівників апарату селищної ради, членів виконавчого комітету та запрошених.

  • Про легалізацію органів самоорганізації населення комітетів «Джерело» (с.Конюхи), «Водолій»(с.Козівка), «Краплинка»(с.Криве), Аква віта(с.Плотича), «Теофіпілка»(с.Теофіпілка), «Джерело»(с.Золота Слобода), «Вівсянський край»(с.Вівся) інформував начальник відділу юридичного забезпечення та комунальної власності ВасильЧабан.
  • Проект Програми сприяння поліції у підвищенні рівня безпеки громадян на території Козівської територіальної громади Тернопільської області на 2021-2023 роки» представив керівник Сектору поліцейської діяльності №1(смт.Козова) Михайло Швайка. Він ознайомив виконавчий комітет з основними завданнями та метою програми підтримки. Зокрема, розширення мережі відеоспостереження для оперативного реагування на зміни в обстановці та вжиття ефективних заходів; здійснення оперативно-профілактичних заходів по навчальних закладах громади з метою виявлення розповсюдження наркотичних речовин, тютюну, алкогольних напоїв серед школярів; запуск пілотного проєкту «Поліцейський громади», який передбачає тісну співпрацю дільничих з мешканцями громади через старост.
  • Про забезпечення збереження кабельних ліній електрозв’язку ТОВ «Атраком», що передбачає заборону в межах охоронних зон ліній електрозв'язку виконувати різного роду будівельні, монтажні, меліоративні, кар’єрні, вибухові та земляні роботи  без попереднього погодження та письмового дозволу начальника відділу земельних ресурсів та просторового планування селищної ради і ТОВ «Атраком» інформувала спеціаліст відділу земельних ресурсів Тетяна Мельник.

З усіх опрацьованих питань прийняті схвальні рішення.