Результати третього пленарного засідання сесії Козівської селищної ради

  • 1395

   

Відбулося третє пленарне засідання сесії Козівської селищної ради під керівництвом голови Сергія Добалюка.
Рішенням селищної ради депутати затвердили на посаді старосту сіл Криве та Йосипівка Марію Питель та старосту сіл Дибще та Козівка Івана Шкільного. 

 Про зміни до бюджету Козівськоі селищної ради інформував начальник фінансового відділу Євген Зарічний.
    Триває передача у власність громади закладів, зокрема сьогодні депутати прийняли рішення про зміну засновника, назви та затвердження Статуту, структури ДЮСШ Козівської селищної ради та Козівської початкової спеціалізованої школи мистецтв.
    Затвердили також Положення відділу державної реєстрації, який починає свою діяльність в Козівській селищній раді.
  Начальник юридичного відділу селищної ради Василь Чабан інформував про створення органів самооорганізації населення «Вівсянський край»(с.Вівся), «Джерело»(с.Конюхи), «Водолій»(с.Козівка), «Краплинка»(с.Криве), «Аква Віта»(с.Плотича), «Теофіпілка»(с.Теофіпілка), «Джерело»(с.Золота Слобода). По всіх органах самоорганізації прийняті схвальні рішення.
  Виникла необхідність встановити та затвердити розмір плати за навчання дітей та плати за користування послугами плавального басейну та тренажерного залу. Про особливості цих тарифів доповіла начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Іваніцька. Зокрема, які категорії дітей будуть звільнені від плати за навчання, хто зможе отримувати п’ятдесятивідсоткові пільги на плату, та які пільгові категорії відвідувачів будуть в тарифах на користування басейном.
   Марія Іваніцька ознайомила депутатів з основними пунктами програм «Молодь Козівщини» на 2021-2025 роки та соціальною Програмою підтримки сім’ї та протидії домашньому насиллю на 2021-2024 роки.
Депутати затвердили також Програму соціальної підтримки осіб/сімей Козівської селищної ради на 2021-2025 роки, Програму попередження надзвичайних ситуацій, реагування на них і забезпечення пожежної і техногенної безпеки на об’єктах різних форм власності Козівської селищної ради на 2021-2023 роки, основним пунктом якої є завершення будівництва депо на території 18 ДПРЧ ДСНС.

   Депутати опрацювали та схвалили об’ємний земельний блок питань порядку денного, який складався з 25 пунктів різного типу:надання дозволу на виготовлення технічної документації, затвердження ТД, надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, затвердження проектів землеустрою. По усіх питаннях доповідали начальник Леся Козіцка та представники земельного відділу Тетяна Мельник та Євгенія Ткачук.

З усіх питань прийняті схвальні рішення, які будуть опубліковані на сайті Козівської селищної ради.

Фото без опису Фото без опису

   Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису