Підсумки засідання виконавчого комітету Козівської селищної ради 18 лютого 2021 року

  • 1590

    Завершилося чергове засідання виконавчого комітету Козівськоі селищної ради під керівництвом селищного голови Сергія Добалюка.

На опрацювання членами виконкому винесли 14 питань, які потребують вирішення.

  • Про проєкти цільової соціальної Програми підтримки сім’ї та протидії домашньому насиллю на 2021-2024 роки та Програми «Молодь Козівщини» на 2021-2025 роки інформувала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Іваніцька. Вона ознайомила виконавчий комітет метою програми, з основними завданнями програми, заходами, організацію яких вона зможе забезпечити. Зокрема, участь дітей громади у заходах різного рівня, підтримка творчої молоді, організація тренінгів та семінарів на території громади, підтримка багатодітних сімей, виготовлення посвідчень багатодітним сім’ям для отримання пільг. 
  • Проєкт цільової Програми попередження надзвичайних ситуацій, реагування на них та забезпечення пожежної і техногенної безпеки на об’єктах різних форм власності Козівської селищної ради на 2021-2023 роки представив начальник 18 ДПРЧ ДСНС Сергій Сорока. Дана програма передбачає декілька напрямів, зокрема, забезпечення матеріально-технічної бази для проведення аварійно-рятувальних робіт у громаді, здійснення будівельних робіт у депо на території 18 ДПРЧ у Козові, проведення заходів з пропаганди безпеки життєдіяльності серед населення.
  • Розглянули та схвалили ряд питань щодо присвоєння та зміну адреси, про що повідомила головний спеціаліст відділу інфраструктури та містобудування Ірина Сваток.
  • На розгляд виконавчого комітету було представлено 5 заяв про надання одноразової грошової допомоги на поховання, про що прийняте відповідне рішення на загальну суму 10000 грн. Також було розглянуто 29 заяв про надання одноразової грошової допомоги на лікування на загальну суму 58000 грн. За пропозицією селищного голови Сергія Добалюка одноразову допомогу заявникам, які доглядають за хворими дітьми, збільшили на 500 грн від запропонованої в проекті рішення суми.
  • За підтримки членів виконавчого комітету створено опікунську раду при Козівській селищній раді, яка буде займатися повнолітніми недієздатними особами, схвалено склад та затверджено Положення про опікунську раду.

    На завершення перший заступник селищного голови Вадим Щеглов провів нараду з старостами сіл громади, за участі представників земельного та юридичного відділу Козівської селищної ради. Старости змогли отримати консультації на питання, які виникають в процесі роботи.

    Козівський селищний голова Сергій Добалюк закликав усіх до плідної та ефективної співпраці, яка стосується інвентаризації майна, що перебуває в оренді та інвентаризації земель. Зазначив, що робота над наповненням бюджету - це прямий вклад в розвиток громади.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису