Про що говорили на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій?

  • 1038

Вчора відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Козівській селищній раді під керівництвом селищного голови Сергія Добалюка.

У засіданні взяли участь перший заступник селищного голови Вадим Щеглов, заступник голови Роман Солтис, секретар виконкому селищної ради Світлана Смерека, начальник КП «Козова комунсервіс» Ігор Чорний, директор КП «Благоустрій» Богдан Медвідь, директор Центру первинної медико-санітарної допомоги Зоряна Пончко, інспектор сектору адміністративної практики Володимир Новіцький, начальник 18 ДПРЧ ДСНС у Тернопільській області Сергій Сорока, головний інженер Козівського УЕГГ Андрій Василик, начальник фінансового відділу Козівської селищної ради Євген Зарічний.

Розглянули звернення Козівського районного сектору управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, яке озвучив Сергій Сорока.

У зв’язку з погіршенням погодних умов є необхідність посилити контроль за функціонуванням систем життєзабезпечення, енергопостачання, транспортного сполучення, обробки доріг протиожеледними засобами, розгортання пунктів обігріву.

Також комісія вирішила надіслати звернення до Тернопільської ОДА про вжиття невідкладних заходів по очистці місцевих доріг обласного значення від снігу. Вже тривалий час ці дороги перебувають в обслуговуванні підрядної фірми, яка не виконує взятих на себе зобов’язань, та не реагує на неодноразові звернення керівництва Козівської селищної ради. З огляду на погодні умови це неприпустимо.

Фото без опису Фото без опису