Обладнання амбулаторій для людей з особливими потребами

  • 1722

   Згідно поновлених вимог Державної будівельної служби України до оснащення сільських амбулаторій, до 1 квітня 2021 року вони обов’язково повинні бути обладнані засобами для людей з обмеженими можливостями(зокрема, відповідним під’їздом, пандусами, санвузлами потрібних параметрів). Амбулаторії отримають експертний висновок спеціалістів ліцензованих компаній.

   Терміни, за які потрібно реалізувати дані об’єкти, дуже короткі. Козівський селищний голова Сергій Добалюк звернувся за допомогою до аграріїв, які працюють на території громади. На зустрічі з представниками фермерських господарств Пудликом Ю.Й.( ПП «Агроінвест»), Кіндзерським Р.П.(ПП «Качан-07»), Кушликом Б.І.(ТОВ «Кагро»), Чайківським А.А. (ТзОВ «Агропродсервіс»), Пеляком О.П. (СВГ «Вікторія-92»), Гуцалом М.В.(ПАП «Нива») були присутні старости сіл, в яких необхідно проводити ремонтні роботи, перший заступник голови Вадим Щеглов, заступник голови Роман Солтис, директор Центру первинної медико-санітарної допомоги Зоряна Пончко, яка ввела присутніх в курс справи. 

   Селищний голова доручив старостам провести повний аналіз необхідних засобів та прорахувати кошторис, щоб в найшвидші терміни почати роботу. Аграрії висловили готовність допомогти в реалізації потрібних об’єктів. Принагідно Сергій Добалюк подякував представникам фермерських господарств за допомогу в боротьбі з снігопадами.