Козівський селищний голова Сергій Добалюк провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств

  • 628

    Козівський селищний голова Сергій Добалюк провів робочу нараду з керівниками та головними бухгалтерами комунальних підприємств «Благоустрій» (Богдан Медвідь) та «Козова Комунсервіс» (Ігор Чорний).

    Обговориил ряд робочих питань. Перш за все, перелік об’єктів, які потребують реалізації найближчим часом. Зокрема, етапи запуску очисних споруд в Козові, досвід роботи очисних споруд в інших громадах.

    Поспілкувалися про майбутній проєкт реконструкції алеї на мікрорайоні цукровиків, та підготовчі роботи, які потрібно зробити до цього.

    Селищний голова доручив директору КП «Благоустрій» сформувати мобільну бригаду, яка буде займатися благоустроєм так іншими необхідними роботами по селах громади.

    Не втрачає актуальності стан розчистки та підсипання доріг, було вирішено розвезти пісок на проблемні ділянки по селах Козівської громади.

    Також Сергій Добалюк перевірив функціональний склад штату працівників підприємств, наголосив на тому, що робота комунальників має бути ефективна і оперативна, тому потрібно формувати відповідний колектив.

Фото без опису 

Фото без опису