Сергій Добалюк відвідав з робочим візитом Козівську школу №2

  • 3061

   Освітні заклади громади повинні бути в належному стані, аби навчальний процес молоді проходив якісно та ефективно.

    Саме тому з робочим візитом селищний голова Сергій Добалюк та перший заступник голови Вадим Щеглов відвідали Козівську ЗОШ І-ІІІ ст. №2, та поспілкувалися з директором Миколою Максимовим.

    Розмовляли про проєкти, які необхідно реалізувати по школі. Перш за все, школа потребує капітального ремонту даху, це було ключовим в розмові керівників. Сергій Добалюк дав доручення директору Миколі Максимову розробити поетапний проєкт на перекриття даху, аби зрозуміти, які кошти і шляхи фінансування можна залучити. 

    Потребує капітального ремонту та поновлення меблевих ресурсів учительська. Директор Микола Максимів акцентував також на застарілій базі освітлення в класах.

    На базі школи №2 знаходиться Козівський інклюзивно-ресурсний центр, де на обліку перебуває 43 дитини. У семи закладах середньої освіти відкрито інклюзивні класи, у яких сьогодні навчається 11 дітей. Керівник громади Сергій Добалюк в розмові з працівниками центру запевнив їх в співпраці та фінансовій підтримці в разі потреби.

    Оглянули також плавальний басейн та тренажерний зал. "Ми маємо хороший ресурс, який повинні популяризувати в громаді і не тільки, адже спорт - це запорука здоров'я і фізичного розвитку молоді, а молодь – майбутнє нашої громади", - зазначив Сергій Добалюк.

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису Фото без опису