Підтримка освітніх закладів - вклад в майбутнє громади

  • 1397

   Козівський селищний голова Сергій Добалюк та перший заступник голови Вадим Щеглов з робочим візитом відвідали Козівську загальноосвітню школу №1. 

Поспілкувалися з директором школи Людмилою Ліщишин. Ключове питання, яке обговорили керівники - завершення ремонтних робіт по школі, які тривають з 2017 року. 

    Сьогодні школа перебуває на фінішному етапі, до кінця року є в планах закінчити всі об'єкти, які стосуються як будівельних, технічних робіт, так і художнього оформлення будівлі. 

    Голова Сергій Добалюк анонсував видачу гарантійного листа про співфінансування від громади на суму близько 2,3 млн гривень для допомоги в завершенні ремонту. Так як Козівська школа №1 опорна, вона має бути оснащена різноманітними технічними засобами для забезпечення відповідного рівня освіти учнів.

   Важливим досягненням школи є обладнання двох ліфтів для учнів з особливими потребами.

   На запрошення директора Людмили Ліщишин селищний голова Сергій Добалюк та перший заступник Вадим Щеглов оглянули класи, які вже здані в експлуатацію, поспілкувалися з учнями, вчителями, які проводили уроки. Зокрема, клас хімії, де є необхідність придбання інтерактивної дошки-проектора, комп'ютерний клас, клас географії. 

   Поспілкувалися щодо придбання ще одного шкільного автобуса в громаду, так як кількість дітей, які навчаються в опорній школі, територіально розширюється.

Відбулася змістовна бесіда про активну співпрацю, розвиток опорної школи, подальші проєкти, які варто втілити в життя. 

Фото без опису  Фото без опису    Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису