Про скликання позачергової сесії Козівської селищної ради восьмого скликання

  • 559

Про скликання позачергової сесії  Козівської селищної ради восьмого скликання

від 12 січня  2021 року  № 4

Керуючись пунктом 8) частини 4 статті 42, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  скликати позачергову сесію Козівської селищної ради восьмого скликання 13 січня 2021 року о 10 год 00 хв. в приміщення залу Школи мистецтв вул. Грушевського, 34 в смт Козова. 

На розгляд позачергової сесії Козівської селищної ради восьмого скликання передбачається винести такі питання:

  1. Про внесення змін в рішення селищної ради від 07 грудня 2020 року №15 «Про прийняття у комунальну власність Козівської селищної ради об’єктів спільної власності територіальних громад сіл і селища Козівського району та рухоме, нерухоме майно і матеріальні цінності».
  2. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту комунальної установи «Трудовий архів» Козівської селищної ради.
  3. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації» Козівської селищної ради.
  4. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту комунального підприємства «Козовапроект» Козівської селищної ради.
  5. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту комунального підприємства «Козова – тепло » Козівської селищної ради.
  6. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту редакції Козівського селищного комунального радіомовлення.
  7. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Козівська центральна районна лікарня Козівської селищної ради».
  8. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної  допомоги Козівської селищної ради».
  9. Про затвердження актів приймання – передачі та передачу, інвентаризацію рухомого та  нерухомого майна, архівів, документації та інших цінностей з  приміщення адмінбудинку  Козівської районної ради смт Козова                вул. Грушевського, 38 ( всіх цінностей, що знаходяться на рахунках Козівської районної ради 1113, 1011, 1013, 1014, 1015, 1016, 1112, гаражів, нежитлової будівлі, адмінбудинок смт Козова, вул. Січових Стрільців 4) до комунального майна Козівської селищної ради.
  10. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Козівської селищної ради  основних засобів та інших матеріальних цінностей закладів освіти та культури згідно актів приймання-передачі.
  11. Про приймання-передачу засобів обліку та об’єктів вуличного освітлення сільських рад, які приєднуються до Козівської селищної ради.
  12. Про затвердження переліку видів оплачуваних робіт та їх фінансування у 2021 році.
  13. Про затвердження Положення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Козівської селищної ради.
  14. Про місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Козівській селищній раді.
  15. Про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Козівської селищної ради.
  16. Про ліквідацію сільських та селищної виборчих комісій Козівського району Тернопільської області.
  17. Про прийняття земельних ділянок у комунальну власність.
  18.  Про звернення Козівської селищної ради до Президента України Володимира Зеленського, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

 

Козівський селищний голова                                       Сергій ДОБАЛЮК

Фото без опису