Про скликання третьої сесії Козівської селищної ради восьмого скликання

  • 575

Про скликання третьої сесії  Козівської селищної ради восьмого скликання

від 18 січня  2021 року  № 7

Керуючись пунктом 8) частини 4 статті 42, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  скликати третю сесію Козівської селищної ради восьмого скликання 29 січня 2021 року о 10 год 00 хв. в приміщенні залу Школи мистецтв вул.Грушевського, 34 в смт Козова. 

На розгляд третьої сесії Козівської селищної ради восьмого скликання передбачається винести такі питання:

  1. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту комунальних закладів Козівської селищної ради (дошкільні навчальні заклади).
  2. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту комунальних закладів Козівської селищної ради (загальноосвітні навчальні заклади).
  3. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту комунального закладу «Центральна публічна бібліотека» Козівської селищної ради.
  4. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту комунальної установи «Козівський інклюзивно - ресурсний центр» Козівської селищної ради.
  5. Про затвердження Положення про порядок призначення та звільнення з посад керівників комунальних підприємств (установ, закладів) Козівської селищної ради.
  6. Про створення, затвердження Статуту та штатного розпису комунального закладу «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Козівської селищної ради.
  7. Про внесення змін в рішення селищної ради від 07.12.2020 р. № 26 «Про початок реорганізації сільських рад шляхом приєднання до Козівської селищної ради».
  8. Про Програму розвитку та фінансового забезпечення закладів охорони здоров’я комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної  допомоги Козівської селищної ради» на 2021-2025 роки.
  9. Про Програму збереження та забезпечення епідемічної (біологічної) безпеки населення Козівської селищної ради на 2021-2025 роки.
  10. Про Програму висвітлення діяльності Козівської селищної ради в засобах масової інформації на 2021-2025 роки.
  11. Щодо впровадження конкурсу громадських проектів.
  12. Блок земельних питань.
  13. Інші питання поточної роботи
  14. Різне.

 

Секретар селищної ради                                       Дмитро БАРИЛКО

Фото без опису